AtunZanes's FotoPage
AtunZanes
By: AtunZanes AtunZanes

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 6-Aug-2008 04:46 Email | Share | | Bookmark
Aisy Nur Hasya di Johor..

5 hari..
 
 
View all 31 photos...
Kali ni berpantang di Johor pulak..kampung Zanes.Hari ke 4 bersalin baru balik Johor, once baby dah boleh kuar hospital..Dok kat kampung 3 minggu je coz minggu ke-4 tuh ade appt kat hospital for me n baby.

Kat sini, nak amik kesempatan ucapkan terima kasih banyak2 kat mak n ayah johor yg susah payah je jaga Kak Ngah n Hasya sepanjang 3 minggu ni..hehe..terima kasih daun keladi..akan datang mungkin minta tolong lagi..


Wednesday, 6-Aug-2008 01:55 Email | Share | | Bookmark
My Little Princess was born..3rd July 2008

with alat bantuan oksigen
sian dier..
 
View all 12 photos...
Alhamdulillah..my second baby yg diberi nama AISY NUR HASYA dah selamat lahir pada 3 July 2008 @ 10:40am by Dr Ros KBMC dengan berat 2.75kg..aiks, keciknye..hehe..baby pompuan mmg ringan sket..kira ok la tu..nanti bagi minum susu byk2..biar cepat besar..kali ni kena caesar..huhu sbb baby breech/songsang..ape la nasib..

Nak citer sket nie..patutnye due lagi 2 weeks..on 17th July..kire ni lahir umur baru 38 weeks la.pagi tu ade appointment kat Kg Baru Medical Center..kali ni appt awal kol 8:30am. Selalu pegi checkup kat hospital sorang2 je coz time keje, Zanes x dpt nak temankan..hari tu since awal appt nye, so Zanes ikut skali..then bile dr check, da bukak 2cm..dr kate..eh awk boleh dah bersalin ari ni..tapi since x rase sakit pape..so xde perasaan lagi la..then bile scan, alamak..baby awk pusing balik la..last 3 weeks mmg songsang, tapi dah pusing elok kepala kat bwh..then kebetulan hari tu check, baby pusing balik kepala kat atas..aduhai..terus dr advise operate ari tu jugak..kebetulan pagi tu mmg x sempat g sarapan lagi..terus dr set time kul 10am masuk labour room..haahahha..mase tuh..x terkata ape..sbb mmg x sangka kena caesar that day..tgh semangat nak g keje sebenarnye..tapi redha je lah..brg2 baby mmg da bwk pun dlm keta..emm..that's the story mori..

Nway, dapatla experience bersalin caesar..Kalau nak compare bersalin normal n caesar, actually ia bergantung kepada pelbagai faktor..smbg lenkali la pasal nie..

ni gambo2 kat hospital..sian baby..kena masuk ICU..sbb paru2 dia belum bukak sepenuhnya..2 hari kat ICU..siap kena pakai alat bantuan pernafasan tuh..x sempat nak dukung baby pun lagi..hari ke 3 baru dr benarkan masuk nursery n alhamdulillah xde jaundice, esoknye boleh balik dah..yuhuu..


Wednesday, 6-Aug-2008 01:37 Email | Share | | Bookmark
Adam Hariz & sepupu sepapat..

cute pose..
excitednye..
bole jadi model la budak2 nie..


Tuesday, 5-Aug-2008 05:58 Email | Share | | Bookmark
TM Retail Awards..2007

 
 
 
View all 12 photos...
Alhamdulillah, dapat nomination untuk terima anugerah TM Retail Achievement Awards 2007 (Customer Service Management) kat Hilton, Shah Alam last 19th April..x sangka la pulak dpt award tu..nway many thanks to En Tohiran for the nomination..really appreciate it.


Tuesday, 5-Aug-2008 05:43 Email | Share | | Bookmark
Opis ku di TM Annexe 2..

pandangan atas
souvenir yg pelbagai..da mcm kedai lak..
laci ku..
View all 5 photos...
Saje je ambik gambo kenangan kat meja n sekitarnye..hehe


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net